kinderfeestje themakisten traktatie

Logeer themakist

NIEUW! De Logeer themakist. Dit is een themakist die gemaakt is door iemand anders en wordt aangeboden door Jarige Jet Kinderfeestjes. De logeer themakist is met net zoveel passie en energie samengesteld als de themakisten van Jarige Jet Kinderfeestjes.

Kwaliteit

Bij Jarige Jet Kinderfeestjes vinden we kwaliteit en service belangrijk. Een themakist komt niet zomaar logeren. Daarvoor moet hij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo heeft de Logeer themakist in de basis, net als mijn eigen themakisten, een uitgebreid draaiboek, versiering, alle benodigdheden voor de spelletjes, een knutsel of activiteiten boekje.

Voordelen

De Logeer themakist heeft 3 voordelen:
Als eerste wordt het aanbod groter, waardoor de kans nog groter is dat het thema die jij zoekt degene is waarvan jouw kindje droomt.
Als tweede krijgt het gemaakte feestje van de aanbieder een podium. Er is veel tijd, energie en passie in gestoken en dat verdient natuurlijk nog meer feestjes! Los daarvan zijn het vaak de wat minder voorkomende thema’s omdat ouders ze zelf zijn gaan maken voor hun kind omdat hij/zij ze niet heeft kunnen vinden online.
Als laatste, maar zeker niet de minst belangrijke, het is duurzaam. Door het feestje vaker in te zetten worden de attributen hergebruikt en hoeven andere ouders minder benodigdheden te kopen.

Aanbod

Ik kan me zo voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de Logeer themakist. De eerste themakist die komt logeren is de Hotwheels themakist van Bianca van Feestje op Poten. Klik op de link hieronder om naar de informatie pagina van de themakist te gaan.

Reserveren

Het reserveren van de de Logeer themakist gaat op dezelfde manier als de eigen themakisten van Jarige Jet kinderfeestjes. Reserveren kan via het contactformulier of whatsapp. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Aanmelden

Denk je na het lezen van dit stukje; bij mij staat er ook nog een themakist in de berging waar ik niets mee doe. En lijkt het je leuk om er nog meer kinderen en ouders blij mee te maken? Meld je dan aan voor de logeer themakist, dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Meer informatie vind je hier.