kinderfeestje themakisten traktatie

Modderpoelen themakist

Deze themakist is speciaal samengesteld voor alle kindjes vanaf 2 jaar die graag in modderpoelen springen! Maar ook voor kindjes die als een echte detective op pad willen gaan en willen laten zien hoe goed ze groenten kunnen oogsten uit het moestuintje.

De modderpoelen themakist is een gevarieerde themakist geïnspireerd op het verhaal van Peppa Pig. Het zal een feest van herkenning zijn voor je kindje.

De themakist kan ingezet worden als leuke aanvulling op het verjaardagsfeestje van je kindje, maar ook als (eerste) kinderfeestje. Het zal de kinderen lekker bezig houden en voor veel plezier zorgen.

Inhoud

  • het Modderpoelenfeest draaiboek
  • versiering; themaslinger
  • alle attributen voor de spelletjes die beschreven staan in het draaiboek
  • kleurplaten en potloden
  • feestelijke knutsel

Voor wie

Voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bij het samenstellen en het schrijven van het draaiboek is ook gedacht aan de wat oudere kindjes. De spellen zijn aan te passen waardoor deze uitdagender worden.

Duur

Met deze themakist ben je zeker 3 uur zoet.

Kosten

Kosten voor de verhuur zijn € 35,00 voor 6 kindjes. De borg bedraagt € 25,00. De borg krijg je terug bij het correct inleveren van de themakist. Voor elk extra kindje geldt een meerprijs van € 3,50.

Verzenden

Het verzenden van de themakist is mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 17,50 (retour). Verzenden gaat via Postnl.

Reserveren

Het reserveren van de eenhoorn themakist kan via het contactformulier of whatsapp. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Alles was perfect aan te passen aan de leeftijd! Het was zowel leuk voor kinderen die Peppa Pig kennen, maar zeker ook voor kinderen die Peppa Pig niet kennen. Zelfs de ouders en opa en oma deden met veel plezier mee met alle spelletjes!! De kinderen baalden dat de box weer terug moest! Echt een super tof programma, wat heel mooi is uitgewerkt! Wat een aanrader is dit!!

Lonneke – januari 2021