kinderfeestje themakisten traktatie

WORK shop -out

WORK shop-out; De eerste WORK shop – out van Jarige Jet Kinderfeestjes staat gepland op zondagmiddag 13 oktober van 14u tot 17u 🥳 Zoals beloofd voordat de drukke feestmaanden beginnen even een ontspan momentje voor jou!

Om 14u trappen we af met wat lekkers en gaan we starten met de workshop van jouw keuze. Je kan vrolijke dieren of dikke dames schilderen, een macramé veer knopen of fijn aan de slag gaan met miyuki kraaltjes om zo een eigen armbandje, ketting of enkelbandje te maken. Voor de workshops nemen we 2 uur de tijd. Rond 16u sta ik te trappelen om jullie de leukste workout van de sportschool te laten ervaren. Namelijk XCORE 🙌 Met een buis gevuld met grit gaan we aan de slag om zo sterker te worden in onze core. Deze workout is geschikt voor iedereen! Er zijn altijd variaties op de oefeningen die we doen, waardoor XCORE een feestje wordt voor iedereen! 🎉 Meer weten over de XCORE workout? Check dan @xcorebyhow

De aanmeldkosten voor de WORK shop-out zijn € 6,50. Hiervan kan ik zorgen voor onbeperkt koffie en thee en wat lekkers. De workshops zijn te doen vanaf € 6,00. Op het aanmeldformulier vind je meer informatie over de workshops.

Hopelijk ben je net zo enthousiast geworden over de WORK shop – out als ik 🤩
Aanmelden kan via het aanmeldformulier . Heb je nog vragen, schroom niet om contact op te nemen via het contactformulier of 06-33888891.

De workshops worden aangeboden door @madebymelissahaarlem en @josie_sieraden. De locatie van deze dag zal zijn @bodybusinessijsselstein.

Delen is lief 💜