kinderfeestje themakisten traktatie

Samenwerken

Hoe mooi is het als je je krachten kan bundelen om zo een nog mooier product neer te zetten! Gelukkig delen meer kleine ondernemers deze gedachte en zo komen mooie samenwerkingen tot stand. Zoals met de kleine ondernemers die hieronder vermeld staan.


Smaak & Stijl

Heel blij ben ik met deze mooie locatie. Zodra je komt aanlopen heb je meteen een vakantie gevoel. En dat op een steenworp afstand van mijn eigen huis. Smaak & Stijl is gelegen aan de rand van de wijk Galecop in Nieuwegein. Naast dat je er heel lekker kan eten, dan je er sinds kort ook terecht voor workshops (van Jarige Jet Kinderfeestjes). Ook de Sense conceptstore is nieuwe leven ingeroepen en opent binnenkort haar deuren. Ben je een keer in de buurt loop dan gezellig binnen! Hou je van een feestje of workshop; hou dan social media in de gaten!


Peuterstapjes

Onze kinderen hebben het altijd onwijs naar hun zin gehad tijdens de Peuterstapjes lessen van Tineke. Tineke is enthousiast en maakt van elke les een feestje. Tijdens corona heeft ze leuke online lessen gemaakt zodat de kinderen toch nog thuis konden dansen. Toen ik Tineke vroeg of ik een aantal van de liedjes mocht gebruiken voor de Jungle Themakist was ze meteen enthousiast en compileerde een leuke Jungledans.


Knalroth Illustraties

Op verzoek heeft Marinka van Knalroth Illustraties 6 kleurplaten gemaakt voor de themakisten van Jarige Jet Kinderfeestjes. Haar open tekenstijl viel meteen op en past perfect bij de huisstijl. Heel erg blij ben ik dan ook met deze mooie kleurplaten. Naast de kleurplaten zit er ook een ‘Hoe teken je een zeemeermin’ tutorial in de themakist. Zo leer in 6 stappen hoe je een zeemeermin tekent. Naast deze tutorial vind je nog meer tutorials op haar instagram pagina.


Oma Lona

Sinds begin 2023 werkt Jarige Jet Kinderfeestje samen met Oma Lona. Ilona (Oma Lona) maakt naast duurzame stoffen slingers ook kroontjes voor kinderen. Huur je een themakist, dan kan je met korting een kroontje bestellen bij Oma Lona. Ilona zorgt dan dat het kroontje klaar ligt wanneer je de themakist komt ophalen.

De kroontjes zijn gemaakt van zacht vilt met rhinestones, aan de achterkant zit elastiek zodat het kroontje altijd past. Het kroontje kan gepersonaliseerd worden door de naam van de prinses of prins op de kroon te bedrukken. De leeftijd kan aangeduid worden met een cijfer op een verwisselbare button.

Oma Lona is te volgen op Instagram en Facebook.


Fake Vision SFX

Jarige Jet kinderfeestjes werkt samen met Fake Vision SFX. Naast grime en bellypaint schminkt Sabine ook op kinderfeestjes. Schminken is een leuke aanvulling op het kinderfeestje. Vraag naar de mogelijkheden.