Glittertattoo’s zijn populair! En dat hebben we gemerkt. Tijdens de fiets-rommelroute in Bateau Noord afgelopen juli waren er al veel kinderen enthousiast. En tijdens de kindervakantieweek bij Bouwgein mochten we ook glittertattoo’s komen zetten. Binnen no time stond er een lange rij enthousiaste kinderen.

Wij werden er ook heel enthousiast van. En daarom hebben we besloten om ook met Jarige Jet Kinderfeestjes glittertatoo’s aan te bieden. Leuk als extra toevoeging op een kinderfeestje. Maar ook leuk tijdens een evenement. Lindy en ik (Mariette) komen graag naar jullie toe om er een glitterfeestje van te maken!

Producten

We werken met huidvriendelijke producten. De lijm is speciaal voor de huid. Er is keuze uit verschillende kleuren glitters, waaronder basis, pastel en neon kleuren. De glittertattoo’s blijven 3 tot 5 dagen zitten. Mocht je ze er eerder af willen halen dan is dat geen probleem. Met een wattenschijfje en alcohol haal je de glittertattoo er zo weer vanaf.

Kosten

Kinderfeestje

Een uur onbeperkt aantal glittertattoo’s zetten door een persoon is € 45,00. Gemiddeld zetten wij 12 – 15 glitter tattoo’s per uur. We maken zelf de sjablonen, daardoor is het mogelijk de sjablonen in het thema van het feestje / evenement aan te passen. De minimale afname is 1 uur.
Het uurtarief is inclusief alle materialen, maar exclusief eventuele parkeer- en reiskosten. Deze bedragen € 0,23 per kilometer vanaf het adres waar Jarige Jet Kinderfeestjes gevestigd is tot het adres van de huurder. Bij een reistijd van meer dan 30 minuten berekenen we een toeslag. We berekenen het aantal kilometers en de reistijd met Google Maps.

Evenement

Voor evenementen maken we graag een offerte op maat. Een offerte aanvragen via het contactformulier of email. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reserveren

Voor beschikbaarheid of het reserveren van de glittertattoo’s kan via het contactformulier of whatsapp (particulieren). Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.