kinderfeestje themakisten traktatie

Themakist huren

Jarige Jet Kinderfeestjes begon in de zomer van 2020 met twee complete themakisten; de Ridder themakist en de Prinsessen themakist.

Daar kwamen als snel de volgende thema’s bij:

Binnenkort hoop ik daar nog aan toe te voegen de:

  • Pokemon themakist
  • Dino themakist
  • Bakkersmand

In de themakisten zit alles voor een onvergetelijk kinderfeestje. De themakisten zijn uitgerust met tafelaankleding; tafelkleed, bordjes en glazen. Versiering, draaiboek, knutsel en alle benodigdheden voor de spelletjes die beschreven staan in het draaiboek. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is wat lekkers te eten en te drinken.

Themakist opties

De themakisten zijn er in vier verschillende opties. Zo kan je kiezen welke variant het beste bij je past. Er is gekeken naar de verschillende leeftijden van kinderen en waar ze behoefte aan hebben. Hieronder zullen we de opties toelichten.

Prinsessen draaiboek
Draaiboek

De eerste optie is het draaiboek. Deze optie is speciaal toegevoegd voor alle ouders die zelf de aankleding willen doen, en graag wat handvatten willen voor het organiseren van een kinderfeestje. Hierin vind je o.a. tips voor het geven van een kinderfeestje, uitgewerkte spelletjes die bij het thema passen, knutseltips en meer. Niet alle thema’s hebben deze optie.

Basis

De eerste optie voor het huren van een themakist is de optie Themakist basis. Deze variant is speciaal samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Rond deze leeftijd geven kinderen vaak hun eerste kinderfeestje en dat kan best een beetje spannend zijn. De indrukken rondom het feestje is vaak al groots en verkleden kan dan wat overweldigend zijn. Daarom is de themakist basis zonder verkleedkleding maar wél met alle gemakken van een themakist. Je huurt al een themakist basis voor minder dan € 7,00 per kindje.

Compleet

Bij de optie themakist compleet zit verkleedkleding. Met verkleedkleding maak je het kinderfeestje compleet. De kinderen zullen zich helemaal inleven in het thema.

Deluxe

Ten slotte bieden we de optie themakist deluxe aan. Kies je voor deze optie dan ben je helemaal klaar; van de uitnodigingen tot de bedank uitdeelzakjes aan het einde van het feestje. Aan alles is gedacht!

Neem een kijkje bij het thema voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van de themakist. Daar staat alles uitgebreid beschreven.

Ophalen

De goed gevulde themakisten zijn groot en best zwaar. Hierdoor kunnen ze niet verstuurd worden. De themakisten kunnen worden opgehaald in Nieuwegein. Nieuwegein ligt onder Utrecht, dichtbij de A2 en A12 en is daardoor goed te bereiken.

Wil je toch gebruik maken van een van de thema’s van Jarige Jet Kinderfeetjes, maar woon je niet in de buurt? Dan kan je sinds kort ook kiezen voor de verzendbare themabox. Deze themabox is met net zoveel zorg samengesteld als de themakist, alleen minder groot en uitgebreid. Om een voorbeeld te geven; in de Superhelden themakist zitten stapstenen, deze passen wel in een themakist, maar niet in een verzendbare themabox. Als alternatief vind je dan ringen in de themabox. Mocht je een gebruik willen maken van de verzendbare themakist, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Jarige Jet kinderfeestjes werkt samen met Fake Vision SFX. Naast grime en bellypaint schminkt Sabine ook op kinderfeestjes. Schminken is een leuke aanvulling op het kinderfeestje. Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwe thema’s

We zitten vol met nieuwe ideeën voor nieuwe thema’s, dus hou de website en de sociale media van Jarige Jet Kinderfeestjes in de gaten.