kinderfeestje themakisten traktatie

Verzendbare themabox

Verzendbare themabox

Wil je gebruik maken van een van de thema’s van Jarige Jet Kinderfeestjes, maar woon je niet in de buurt? Dan kan je sinds kort ook kiezen voor de verzendbare themabox. Deze themabox is met net zoveel zorg samengesteld als de themakist. De boxen hebben een aangepast draaiboek ten opzichte van de themakisten die je ophaalt. Dit om het allemaal passend te krijgen in de box. Om een voorbeeld te geven; in de Superhelden themakist zitten stapstenen, deze passen wel in een themakist, maar niet in een verzendbare themabox. Als alternatief zijn er ringen in de box gedaan.

Het Eenhoorn, Prinsessen en Superhelden thema zijn al verzendklaar. Op den duur komen er steeds meer verzendbare themaboxen bij. Wil je op korte termijn een ander thema, stuur dan even een berichtje voor de mogelijkheden.

Verzenden

De themabox wordt verstuurd via Postnl. De verzendkosten bedragen € 17,50 voor heen en terug. In de documentenmap zit een verzendlabel voor het terug sturen van de themabox. Hier heb je geen omkijken naar.
Na het kinderfeestje pak de je box weer in aan de hand van de checklist en breng je hem naar het dichtstbijzijnde Postnl punt.

Prijzen

Het streven is om elke verzendbare themabox zo aan te bieden dat deze ook te reserveren zijn in de varianten; basis, compleet en deluxe (of dit ook haalbaar gaat zijn moet nog blijken, omdat het verzenden van de themaboxen nog in de kinderschoenen staat).

De prijzen zijn hetzelfde als voor de themakist varianten, exclusief verzendkosten.

Beschikbare thema’s

Eenhoorn themabox: kijk voor meer informatie over dit thema op de Eenhoorn themakist webpagina. De tafelaankleding wijkt iets af van de foto’s; de bordjes en bekers zijn paars i.p.v. turqoise en lila. Het draaiboek telt 14 spelletjes.

Prinsessen themabox: kijk voor meer informatie over dit thema op de Prinsessen themakist webpagina. De jurken van de verzendbare themabox hebben geen hoepel, de aankleding is aangepast net als de spelletjes. Het draaiboek telt 14 spelletjes.

Superhelden themakist: kijk voor meer informatie over dit thema op de Superhelden themakist webpagina. Het draaiboek is aangepast om de spelletjes passend te krijgen in de box. Het draaiboek telt 18 spelletjes.

Reserveren

Het reserveren van een verzendbare themabox kan via het contactformulier of whatsapp. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.