kinderfeestje themakisten traktatie

Feesttafel van Feestje Op Poten

Je maakt een kinderfeestje nu nog feestelijker met een gedecoreerde feesttafel van Feestje Op Poten! Enorm trots dat Jarige Jet Kinderfeestjes en Feestje Op Poten gaan samenwerken! Zo heb je in een klap een themakist én feesttafel geregeld. Hoe handig is dat?

Hoe werkt het?

Bij Feestje Op Poten huur je alle benodigdheden voor een complete feesttafel in jouw gewenste thema. Door alleen de benodigdheden te huren ben je helemaal vrij om zelf te bepalen wat voor lekkers je op de feesttafel gaat neerzetten. Zo kan je rekening houden met de wensen van de Jarige Jet of Job en de gasten. Het is, naast dat het er feestelijk uitziet, ook nog eens duurzaam doordat (bijna) alle benodigdheden na het feestje weer terug gaan naar Feestje op Poten zodat de tafel weer naar een nieuw feestje kan.

Nadat je de themabox opgehaald hebt zet je zelf alle spulletjes mooi meer op je eigen tafel. Bij de box zit een tafelklem mee geleverd zodat je gemakkelijk het thema doek op kan hangen. Heb je een grote tafel, maar kan je nog wel een extra tafel gebruiken, dan kan deze ook gehuurd worden. Kijk voor de mogelijkheden bij het gewenste thema.

Thema’s

De feesttafels zijn beschikbaar in de volgende thema’s:

Binnenkort beschikbaar:

  • Piraten
  • Ruimte

Kosten

De kosten voor een basistafel (decoratie en tafelklem) zijn € 30,00. De borg bedraagt € 50,00. Optioneel kan je er een tafel en een taartplateau bij huren.

Je huurt de tafel voor 3 dagen; de dag voor het feestje kom je de tafel ophalen, de dag na het feestje breng de hem weer terug.

Optioneel:

Gepersonaliseerde naamslinger en raamsticker:
Bij elk thema kan Bianca op verzoek ook een gepersonaliseerde naamslinger maken. Of een set raam stickers van statisch raamfolie, deze kan je opnieuw gebruiken.

Themakist en een feesttafel

Jarige jet kinderfeestjes heeft een aantal dezelfde themakist thema’s voor een kinderfeestje. Hoe leuk is het om het feestje met een feesttafel van Feestje Op Poten te combineren! Huur je een themakist bij Jarige Jet Kinderfeestjes en een feesttafel bij Feestje op Poten, dan staan beide kisten voor je klaar bij het ophalen in Nieuwegein.

Buiten spellen, buttonmachine en een feesttafel

Combineer de feesttafel met de buttonmachine en/of buiten spellen van Jarige Jet Kinderfeestjes. In een handomdraai maak je je eigen bottons en heb je actieve spelletjes tijdens een feestje. Meer informatie over de buttonmachine vind je hier. De buiten spellen van Jarige Jet Kinderfeestjes vind je hier.

Reserveren

Reserveren kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar bianca@feestjeoppoten.nl.