kinderfeestje themakisten traktatie

Even voorstellen

Wat leuk dat je geklikt hebt op Feestje op poten! Je bent vast nieuwsgierig, dus ik vertel je graag meer over Feestje op Poten. Mijn naam is Bianca en ik heb samen met mijn man 2 zonen. In het dagelijks leven ben ik juf en geef ik trainingen voor onderwijsprogramma’s. 

In 2014 werd onze oudste zoon geboren. We vierden dit met een kraamfeestje. Zijn geboortekaartje en kamer waren in het blauw en wit dus ik maakte een tafel met lekkers in het blauw en het wit. In 2018 werd onze jongste zoon geboren. Zijn kamertje en geboortekaartje waren zwart, wit en mintgroen. Dus deze keer maakte ik een tafel in een zwart en wit thema. 

Toen de oudste 5 jaar werd leek het mij leuk om zijn eerste kinderfeestje thuis in een thema te gieten. Hij was toen al heel gek op LEGO, dus die keuze was snel gemaakt. Jarige Jet Kinderfeestjes bestond toen nog niet, dus ik bedacht en maakte alles zelf. Een leuke versierde tafel op zijn ‘grote mensen’ feest zou het helemaal afmaken. Zo gezegd, zo gedaan. Het vlammetje bleek aangewakkerd en zo maakte ik de afgelopen jaren een tafel in het thema Bouw, Hot Wheels, Rupsje Nooitgenoeg en een verbeterde LEGO versie.

Deze bonte verzameling kreeg allemaal plek in onze berging, want al jaren had ik het idee dat ik met de thema’s die ik voor de kinderen had gemaakt vast ook andere kinderen weer blij kon maken. Het kwam er alleen steeds niet van om door te pakken. Totdat ik Mariëtte ontmoette op de school van haar kinderen. We raakten aan de praat, ik liet mijn foto’s zien en zij was meteen net zo enthousiast. Ik besloot om door te pakken en met opnieuw de hulp van Mariëtte werd het de naam: Feestje op poten. Een feestje dat je snel op poten zet, maar ook de link naar een feesttafel (op poten). 

Om ervoor te zorgen dat het niet weer zo lang zou blijven liggen bood zij aan om als opstart een onderdeel op haar website voor mij te creëren. Zo ontzettend lief!! En zo zijn jullie hier gekomen en lezen jullie het verhaal van Feestje op poten! 

Thema’s waar ik momenteel mee bezig ben:

  • Piraten
  • Zeemeerminnen
  • Ruimte
  • Minecraft (na okt 2023)
  • Super Mario (na feb 2024)

Bij elk thema maak ik op verzoek ook een gepersonaliseerde naamslinger en een set raam stickers van statisch raamfolie is ook mogelijk. Deze bestellen zonder een feestje op poten, dat kan natuurlijk ook!

Jarige jet kinderfeestjes heeft een aantal dezelfde thema’s. Hoe leuk is het om een kinderfeestje als een feestje op poten te combineren!

Heb je een specifieke vraag neem dan gerust contact met mij op via bianca@feestjeoppoten.nl